SIPA/CROPIX / EPSON/SIPA
ZDRAV ŽIVOTNI STIL

Gisele Bundchen: Tijelo je hram i ja uživam u njemu

Odlična građa tijela pomogla joj je da postane jedan od najuspješnijih top modela na svijetu pa nije niti čudo da se Gisele Bundchen (33) toliko trudi ostati u formi i biti aktivna.

Brazilska ljepotica u najnovijem izdanju magazina Elle Canada otvoreno govori o svojoj strasti prema sportu i tjelovježbi te životnom stilu koji posljednjih godina dominira njenom svakodnevnicom.

– Odmalena sam sportski tip. Bila sam kapetanica odbojkaške momčadi i bavila sam se trčanjem. Oduvijek sam bila Sporty Spice – izjavila je lijepa Gisele.

U svojim ranim tridesetima, još uvijek ima sličnu filozofiju i životni stil.

– Tijelo je hram i ja uživam u njemu. Više ne igram odbojku, ali zato redovito vježbam jahanje i tenis – kaže supermodel Gisele.

/ © Elle Canada

– Bavim se raznim tjelesnim aktivnostima: kung fu, boks, joga, pilates – izjavila je i dodala kako se najbolje osjeća kada vježba.

– Ako se ne bavim nikakvom aktivnošću, ne osjećam se dobro – kaže Gisele.

Lijepa Brazilka također priznaje kako voli znati porijeklo hrane na svom tanjuru stoga vrlo rijetko jede meso.

Baš poput mnogih drugih žena i ona kaže kako se muči oko usklađivanja poslovnih i obiteljskih obaveza.

– Katkad u krevet legnem sretna i zadovoljna jer sam odradila odličan posao, a katkad ne – izjavila je dodala kako sada puno manje radi i pomno bira projekte na kojima će surađivati jer nakon 20 godina karijere – to si može dopustiti.

Linker
14. travanj 2024 09:23