ZVIJEZDE DUBROVNIKA

Gibonniju prvi i zadnji put na crvenom tepihu

Crvenim tepihom usred Dubrovnika, između crkve Sv. Vlaha i Gradske kavane, prošetale su sinoć zvijezde 5. Dubrovnik Film Meetinga, čime je on i službeno završen.

– Prvi put sam na crvenom tepihu, a vjerojatno i zadnji – našalio se glazbenik Gibonni , koji se nije previše zamarao pravilima odijevanja te se crvenim tepihom prošetao u trapericama – Pokušavam biti što jesam i držati svoju autonomiju koliko je moguće – izjavio je glazbenik koji je u Dubrovnik došao u pratnji supruge Sanje.

– Lijepo nam je ovdje, kupamo se na Lokrumu, šećemo Stradunom i jedemo sendviče u “Školi”, koji su svake godine sve bolji – komentirala je Zrinka Cvitešić koja se crvenim tepihom prošetala u društvu dečka Hrvoja Rupčića .

Manekenka Ljupka Gojić Mikić iskusna je u hodanju po pistama, no, kako kaže, na crvenom tepihu uvijek ima tremu. Bez obzira na nju, za dubrovački se ‘red carpet’, kaže, pripremala samo 25 minuta.

– Moj muž uživa sa mnom jer se brzo odijevam i šminkam – komentirala je Ljupka, koja je svoju kćerkicu Janu Siennu povjerila na čuvanje baki i djedu.

Uz ovacije publike koja je s nestrpljenjem čekala njegovo pojavljivanje, crvenim se tepihom prošetao američki glumac Morgan Freeman .

– Lijepo mi je u Dubrovniku, hrana je izvrsna i uglavnom jedem riblje specijalitete – komentirao je glumac, obećavši na kraju – I’ll be back.

Linker
18. travanj 2024 06:03