VELIKI KONCERT

Gibonni zakazao obiteljski susret s publikom

Gibonni je trenutno u pripremi velikog koncerta u Opatiji kojem se podjednako veseli njegova publika i sam glazbenik, koji je nadolazeći spektakl nazvao Family date.

Opatijski koncert, koji će se održati 30. kolovoza Gibonni je okarakterizirao kao obiteljski susret iz više razloga: dio repertoara za koncert birala je sama publika, Gibini Facebook prijatelji, a nastupit će i brojni gosti, opet Gibini veliki prijatelji koji su mu isto tako gotovo obitelj. Za sada je objavljeno gostovanje Vlatka Stefanovskog i Stephanie Sounds, solistice najpoznatijeg gospel zbora u Engleskoj, The London Community Gospel Choir.

Naš svestrani glazbenik nakon velikog uspjeha svog poslijednjeg “domaćeg” albuma Toleranca snimio je i album na engleskom jeziku u suradnji sa velikim imenima svjetske glezbene scene, te postigao veliki uspjeh i na europskom tržištu. Tokom proteklih godinu dana održao je veliki broj koncerata u inozemstvu, a ovo ljeto na koncertu u zadarskim Jazinama Gibo je nastupio uz kultni bend Deep Purple.

U eteru je trenutno aktualan Gibonnijev singl Non credere, koji je suradnja sa talijanskim pjevačem Danilom Saccom, pjevačem grupe Nomadi. To je talijanska verzija pjesme She said, objavljene na albumu 20th Century Man.

Za ovu pjesmu ovih dana očekuje se i premijera video spota.

Linker
18. travanj 2024 23:46