EUROPSKA TURNEJA

Gibonni nastupa u Budimpešti i Pragu kao gost Micka Hucknalla

Splitski pjevač nastupit će kao poseban gost pjevača grupe Simply Red na dijelu njegove europske turneje, a izvodit će svoje nove pjesme na engleskom jeziku.

Zlatan Stipišić Gibonni dobio je priliku testirati svoje nove pjesme na engleskom jeziku pred europskom publikom i to kao gost na koncertima Micka Hucknalla, pjevača svjetski proslavljene grupe Simply Red. Tajna veza koja je spojila Hucknalla i splitskog pjevača zove se Andy Wright, dugogodišnji producent grupe Simply Red, koji je surađivao i s Davidom Bowijem, Annie Lennox i Natalie Imbrugliom, a trenutno producira Gibonnijev album na engleskom jeziku.

Za dva koncerta, 25. ožujka u Budimpešti i 27. ožujka u Pragu, Gibonni priprema nastup koji bi trebao trajati nešto više od pola sata, tijekom kojeg planira izvesti sedam novih pjesama koje će se naći na njegovom albumu 20th Century Man.

– Pjevat ću samo engleske pjesme, no ako to netko iz publike zatraži na hrvatskom izvest ću i jednu staru pjesmu – rekao je Gibonni, trenutno posvećen novom albumu i pripremama za europske nastupe.

Budite među onima koji će doživjeti Gibonnijev nastup – na www.gloria.hr prijavite se na nagradni natječaj Gloria i Podravka vode vas na koncert Gibonnija u Budimpeštu, odgovorite na pitanje i imate priliku biti među 10 sretnika koji će osvojiti prijevoz do Budimpešte i pod dvije ulaznice za koncert.

Linker
27. travanj 2024 13:51