POHOD NA MTV

Gibonni: Nahranili ste mi srce, ego i dušu

Splitski glazbenik Zlatan Stipišić Gibonni zaradio je laskavu titulu jednog od finalista koji konkuriraju za MTV nagradu Best Adria Act (Najbolji regionalni izvođač) koja će se dodijeliti na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV priznanja 7. studenoga u Madridu, piše Slobodna Dalmacija.

Gibonnijev odlazak u Španjolsku u društvu ostalih kandidata za Best Adria Act – repera Ede Maajke , glazbenog producenta i DJ-a iz Beograda Marka Milićevića, slovenskog pop benda Leeloojamais i beogradskog rock sastava Negative obznanjen je na konferencijama za novinare koje su istodobno održane u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani.

– Hvala svim gledateljima MTV-ja, i gledateljicama naravno, što su svojim doprinosom podržali moju nominaciju. Izuzetno sam ponosan na to, jer sam taman počeo osjećati kako prelazim u neku drugu kategoriju… Eto, puno ste mi učinili. Nahranili ste mi srce, ego i dušu. Hvala vam puno – izjavio je na presici Gibonni, jedan od potencijalnih dobitnika MTV-jeva priznanja koje su lani osvojile djevojke iz zagrebačke electro grupe Lollobrigida.

Popularni Splićanin zavrijedio je ulazak među pet finalista zahvaljujući glasovima obožavatelja na web stranici MTV-ja koja je i upriličila glasovanje, odnosno nominiranje za Best Adria Act.

Mnogi od njih zasigurno će ga podržati i na njegovu skorašnjem velikom koncertu u “Spaladium Areni” 7. listopada. Oni najgorljiviji na blagajni dvorane mogu kupiti ulaznice za mjesta tik uz pozornicu po cijeni od 200 kuna.

Mirela Goreta / Slobodna Dalmacija

Linker
24. travanj 2024 19:47