SRETNA LJUBAV

George Clooney se ne srami što je niži od svoje djevojke

Više nema skrivanja za holivudskog zavodnika Georgea Clooneyja . Nakon što se prvih mjeseci trudio sakriti od javnosti vezu s bivšom profesionalnom hrvačicom Stacy Keibler , 50-godišnji glumac tek je prije nekoliko tjedana na filmskom festivalu u Torontu dopustio da ih fotografiraju zajedno, ali izgleda da se sada potpuno opustio.

Na njujorškoj premijeri njegovog novog filma “The Descendants” ponosno je pozirao s plavokosom 31-godišnjakinjom, pokazavši da uživa u njezinoj ljubavi, ali i da je potpuno zaboravio na svoju bivšu djevojku, 32-godišnju talijansku starletu Elisabettu Canalis .

Uz široki osmijeh Clooney je zadovoljno pozirao uz Keibler, koja se ponosi sa svojim 107 centimetara dugačkim nogama, a nije mu smetalo ni što je nova djevojka viša od njega. Naime, holivudski glumac za sebe govori da je visok 180 centimetara, ali neki holivudski insajderi tvrde da je ipak nekoliko centimetara niži, dok je njegova nova odabranica dosegla 181 centimetar visine.

Par se upoznao još 2006. godine na postoskarovskoj zabavi, ali tada su postali samo prijatelji. No, kada je Clooney u lipnju ostavio Talijanku Elisabettu Canalis, Stacy je bila dovoljno blizu da osvoji njegovo srce i navodno su započeli vezu već početkom srpnja, kada je ona boravila u njegovoj vili na obali jezera Como.

– U raju sam – poslala je Stacy Keibler 8. srpnja poruku preko svojeg twitter profila, a izgleda da iz njega još nije izašla.

Linker
18. travanj 2024 23:45