AFP/Cropix
ČVRSTI STAVOVI

George Clooney savjetovao svojim kolegama: Ne pokušavajte se pomladiti!

Slavni glumac upozorio je muškarce da izbjegavaju plastične operacije i bojanje kose te da se trude starjeti dostojanstveno.

George Clooney (54) otkrio je kako starenje u Hollywoodu nije niti malo poželjno jer se starijim glumcima nudi sve manje glumačkih uloga, a pokušaj zaustavljanja starenja ima još negativniji učinak od dostojanstvenog prihvaćanja svojih godina.

– Mislim kako bismo svi trebali prihvatiti posljedice starenja i ne mijenjati ih – izjavio je George za BBC Radio 4 i dodao kako se to posebno odnosi na muškarce.

–> George Clooney: U našem braku Amal je ta koja je pametna

Foto: Arhiva

– Imate samo dvije opcije: ostarjeti ili umrijeti. Treba prihvatiti činjenicu da se mijenja tip nuđenih uloga – izjavio je glumac koji je 2014. godine izglasan za muškarca koji je najdostojanstvenije ostario, jer je očuvao svoju osobnost, karakter i izgled.

– Za mene bilo kakav oblik pomlađivanja nikada nije bio opcija. Imao sam prilike svjedočiti nekim pokušajima svojih kolega i moram priznati da je imalo suprotan učinak od željenog – izjavio je George i dodao kako smatra da osoba ne može izgledati mlađe od onoga kakva uistinu jest.

– Svi bismo trebali biti najbolje verzije sebe samih, a ne brinuti o godinama i izgledu – zaključio je uspješni glumac koji, otkako je uplovio u bračnu luku s uspješnom odvjetnicom Amal Clooney (37), izgleda sve bolje.

AFP/Cropix

Foto: AFP/Cropix

Linker
05. prosinac 2023 23:01