FOTO: AFP/Cropix / AFP
SAVRŠENA JE

George Clooney otkrio što najviše voli na supruzi Amal

Otkako su u ožujku 2014. krenule glasine o novoj ljubavi pa sve do velebnog vjenčanja u rujnu iste godine, slavni par ne prestaje puniti novinske stupce svojim pojavljivanjima u javnosti.

Slavni glumac George Clooney (54) svaku priliku koristi kako bi istaknuo koliko je zaljubljen u svoju suprugu Amal Clooney (37) pa je tako u iskrenom intervjuu na crvenom tepihu Met Gale otkrio što najviše voli na njoj.

– Otkad znam za nju, Amal ima tako istančan ukus za modu i stil da je to jednostavno ludo. Čak i u vrijeme sudjelovanja u nekoliko paralelnih parnica i održavanja predavanja, uvijek pomno bira haljine i odjevne kombinacije – otkrio je George o svojoj uspješnoj partnerici.

Amal Clooney and George Clooney arrives at the 2015  Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala benefit in honor of the museum’s latest exhibit “China: Through the Looking Glass”  May 4, 2015 in New York.      AFP PHOTO /  TIMOTHY  A. CLARY
FOTO: AFP/Cropix / AFP

Foto: AFP/Cropix

Iako je nedavno naišla na prvu osudu javnosti , Amal i dalje svakim danom iznova opčinjava svog supruga koji je donedavno slovio za najpoželjnijeg neženju.

– Ona je nevjerojatna žena. Tako brižna, pametna i s odličnim smislom za humor – izjavio je slavni glumac i dodao kako nije mogao pronaći bolju i savršeniju partnericu za sebe.

Linker
15. travanj 2024 15:07