ROBERT PATTINSON

Gade mu se obožavatelji

Britanski glumac Robert Pattinson (23), proslavljen ulogom seksi vampira Edwarda Cullena u filmu „Sumrak“, zgrožen je ponašanjem svojih obožavatelja. Naime, zvijezda filma koji je vrlo brzo stekao kultni status među tinejdžerima, šokirao se kad je vidio da mu je nekoliko obožavateljica prišlo s krvavim posjekotinama na vratu.

-Jednom prilkom u Chicagu došle su do mene četiri djevojke koje su toliko izgrebale vratove da su krvarile i imale otvorene rane. Taj prizor bio je uistinu uznemirujuć i odvratan – objasnio je glumac.

Mladi Britanac nedavno je otkrio da se konstantno brine hoće li ispuniti visoka očekivanja svojih mnogobrojnih obožavatelja te smatra da bi mu život bio sasvim drugačiji da se nije počeo baviti glumom.

-Vidite vojsku ljudi koja vas okružuje i uvijek pomislite kako im na neki način trebate ugoditi. Bitno mi je da im ugodim pošto su oni razlog što sam uopće dobio priliku baviti se ovim poslom, ali ponekad je teško saznati što obožavatelji, zapravo, žele. U djetinjstvu sam bio siguran da ću se baviti politikom, ali život me odnio na drugu stranu – tvrdi Pattinson.

Linker
14. svibanj 2024 22:27