DOLORES LAMBAŠA

Frano i ja - nagi i sretni

Mlada glumica Dolores Lambaša ovih dana uživa u ljetnim radostima, a svoju sreću nije mogla ne podijeliti sa svim prijateljima na internetskoj stranici Facebook.

– Dolores Lambaša i Frano Lasić, nagi i sretni, proveli su najljepših pet dana i noći na kornatskom arhipelagu. Frano je za Dolores napravo ogrlicu od izronjenih školjki, a Dolores mu je zauzvrat, u zvjezdanim noćima, poput Sheherezade šaputala priče o ljubavi. Nebo i more su se dodirivali na obzorju i sjali u sto nijansi plave, a otoci su im se radovali poput pijane djece – napisala je u najnovijem statusu 28-godišnja Dolores, koja očito uživa u pažnji i ljubavi 26 godina starijeg glumca.

Zaljubljeni par proslavio je potkraj svibnja godinu dana sretne veze i to izletom na Azurnu obalu, gdje su uživali u spektaklima filmskog festivala u Cannesu te Formule 1 u Monte Carlu. Nakon pet prekrasnih dana na Kornatima, Dolores i Frano počinju se spremati za Pulu. Naime, Pulski filmski festival bit će otvoren 18. srpnja filmom “Vjerujem u Anđele”, u kojem glumica ima glavnu, a njezin dragi epizodnu ulogu.

Linker
23. travanj 2024 12:32