TOPLES SKANDAL

Fotografije gole vojvotkinje Catherine razbjesnile britansku kraljevsku obitelj

Francuski magazin Closer danima je najavljivao ekskluzivne fotografije vojvotkinje Catherine i princa Williama snimljene u planinskom mjestašcu Luberon gdje se par odmarao prije polaska na turneju povodom kraljičinog Dijamantnog jubileja, a sada kada su objavljene, razbjesnile su čitavu kraljevsku obitelj.

– Njihova prvotna tuga se pretvorila u bijes i nevjericu kada su saznali što točno prikazuju fotografije. Vjeruju da se ovime prekoračila svaka granica i konzultiraju se s francuskim odvjetnicima da vide što se može napraviti – izjavio je glasnogovornik para za Daily Mail. William i Kate su za fotografije saznali jutros dok su doručkovali, nakon čega su se zaputili u planirani posjet džamiji.

Na fotografijama snimljenima teleobjektivom vidi se kraljevski par kako uživa u sunčanju i razgovoru, nakon čega vojvotkinja skida gornji dio kupaćeg kostima i nastavlja sunčanje u toplesu. Njezine gole grudi slikane su iz nekoliko različitih kuteva, a postoje i fotografije intimnih zagrljaja supružnika. Također se vidi kako William svojoj ženi maže golu stražnjicu kremom za sunčanje dok ona njemu pomaže namazati leđa.

Francuska je poznata po svom strogom zakonu o čuvanju privatnosti pa čudi što su se ovakve fotografije pojavile baš u jednom od njihovih časopisa, ali to se da lako objasniti jednostavnom računicom. Naime, mnogi magazini koji se bave slavnim osobama od ovakve ekskluzive mogu zaraditi više novca nego što je propisana najviša kazna za tako nešto pa se često odlučuju na svjesno kršenje zakona.

Linker
23. travanj 2024 09:38