PR
PRIVUKLI MASE

FOTO Zvijezde pjevale na posebnom rođendanu

Rođendanska subota u dva najveća grada, Zagrebu i Splitu, i u tri omiljena shopping centra kulminirala je velikim koncertima koji su oduševili tisuće i tisuće posjetitelja City Centera one.

Pet uspješnih godina City Centeru one Split čestitali su spektakularnim dvosatnim koncertom Jelena Rozga i njen specijalni gost Petar Grašo koji su pjevali za više od 8.000 posjetitelja! Najveći hitovi Jelene Rozge ‘zapalili’ su publiku, a dobra atmosfera nastavila se cijeli koncert uz ‘Nirvanu’, ‘Cirkus’, ‘Bižuteriju’, ‘Život je čudo’, ‘Okus Mentola’, ‘Ako poludim’ i brojne druge hitove popularne Splićanke. Petar Grašo svojim nastupom je pokazao zašto je već dva desetljeća omiljen kod publike.

Iz jednog pogleda se vidjelo da je Massimo savršen odabir za City Center one West! Hitovima kao što su ‘Mi nismo sami’, ‘Dodirni me slučajno’, ‘Da mogu’, ‘Zar više nema nas’ i brojnim drugima Massimo je oduševio publiku na zapadu Zagreba. Atmosferu su dodatno podignuli i posjetitelje rasplesali Tonči Huljić i Madre Badessa.

A City Center one East pjevao je uz prekrasne vokale Natali Dizdar i Marka Tolje. Ovih dvoje mladih i iznimno popularnih izvođača koncertnim nastupom čestitali su rođendan najmlađem City Centeru one te tisućama posjetitelja uljepšali subotnju večer.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
30. rujan 2023 15:58