Sever Zolak
NAJPOPULARNIJA ŽENSKA GRUPA REGIJE

[FOTO] The Frajle - modni iskorak raspjevanih gospođica

Najpopularnija ženska grupa regije, vojvođanske glazbenice Marija Mirković, Nataša Mihajlović te sestre Nevena i Jelena Buča prvi put su snimile spot za ljubavnu baladu, zaplesale tango te se pojavile u mnogo damskijim odjevnim kombinacijama od šarenih frakova i korzeta u kojima inače nastupaju.

Snimanje videospota za pjesmu “Za kraj”, koju su napisale i otpjevale članice vojvođanske grupe The Frajle, za njih je bio – novi početak.

Iako postoje već skoro šest godina, prvi put su “ekranizirale” ljubavnu baladu, zaplesale tango te predstavile profinjeniji imidž. Umjesto šarenih korzeta i frakova, što im je svojevrsni zaštitni znak, stilist Srđan Šveljo pribavio im je ženstvene minimalističke kreacije uz koje se odlično uklopila jednostavna šminka Cecilije Vurdelje i Gorana Kukolja te frizure Norberta Horvata.

– Čak sam i ja prvi put nakon osnovne škole odjenula suknju. Jedva su me na to nagovorili jer se i na sceni i privatno najugodnije osjećam u hlačama, no na kraju sam bila zadovoljna. Možda ću se i na našem koncertu u Lisinskom pojaviti s novim stylingom – otkriva frontmenica benda Nevena Buča referirajući se na koncert u Lisinskom koji će se održati 29. travnja.

U fotogaleriji pogledajte kako su se The Frajle snašle u, za njih, malo drugačijoj modnoj priči.

Linker
19. travanj 2024 19:37