AFP/ John Stillwell/Cropix
NOVE FOTOGRAFIJE

FOTO Prvi rođendan princa Georgea

Povodom prvog rođendana najpopularnijeg člana britanske kraljevske obitelji objavljene su nove službene fotografije.

Princ George danas slavi prvi rođendan, a tim povodom su princ William (32) i vojvotkinja Catherine (32) objavili nove službene fotografije koje su snimljene u Prirodoslovnom muzeju u Londonu.

Britanska obitelj u muzeju je posjetila izložbu Senzacionalni leptiri, a osim fotografije na kojoj se vidi da je princ George prohodao, objavljene su još dvije fotografije na kojima se vidi kako mali princ uživa u izložbi s roditeljima, a na svakoj je u majčinom naručju.

– Bio je vrlo živahan i samopouzdan. On je veoma odlučan dječačić. A na koga sliči? Moram reći da je na oca, Williama – izjavio je fotograf John Stillwell.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea iskoristili su ovu prigodu i u izjavi koja je objavljena 21. srpnja zahvalili svima na podršci.

– Željeli bismo povodom Georgeovog prvog rođendana zahvaliti svima na toplim i velikodušnim željama za Georgea i našu obitelj u proteklih godinu dana – izjavili su princ William i vojvotkinja Catherine, koji će danas organizirati rođendansku proslavu u krugu obitelji.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
17. travanj 2024 04:48