Reuters/EPH
NA DODJELI NAGRADA

FOTO One su kraljice crvenog tepiha

Ovogodišnja dodjela nagrada britanske glazbene industrije bila je u znaku Adele – slavna pjevačica osvojila je četiri nagrade, a bila je i jedna od rijetkih zvijezda koje su zablistale na crvenom tepihu Brit Awards.

Adele je na dodjelu nagrada stigla u haljini modne kuće Giambattista Valli s naborima i naglašenim dekolteom, a s bojom haljine uskladila je i ruž.

British singer and songwriter Adele arrives at the BRIT Awards at the O2 arena in London, February 24, 2016. REUTERS/Paul Hackett
Reuters/EPH / REUTERS

FOTO: Reuters/EPH

Osim slavne pjevačice, modnim odabirom oduševila je i Kylie Minogue. Australska pjevačica izgledala je besprijekorno u elegantnoj čipkastoj haljini bez naramenica sa širokom suknjom. Kylie je izgled “začinila” crnim šeširom i zelenim cipelama, a odnedavno sretno zaručena na crveni tepih stigla je sa svojim budućim suprugom.

Australian singer Kylie Minogue and her fiancee British actor Joshua Sasse arrive at the BRIT Awards at the O2 arena in London, February 24, 2016. REUTERS/Paul Hackett
/ REUTERS
Kylie Minogue i Joshua Sasse

FOTO: Reuters/EPH

I dok svi pričaju o njezinom nastupu s Drakeom, Rihanna je oduševila i na crvenom tepihu. Ikona stila stigla je u Armani Prive haljini boje lavande, a s bojom kreacije uskladila je i šminku.

Rihanna arrives at the BRIT Awards at the O2 arena in London, February 24, 2016. REUTERS/Paul Hackett
Reuters/EPH / REUTERS

FOTO: Reuters/EPH

Na dodjelu nagrada stigle su i bivše spajsice Emma Bunton i Geri Horner, slavne pjevačice Florence Welch, Lana Del Rey, Rihanna i brojne druge.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
19. travanj 2024 16:42