Sipa/Cropix
ŽENE GA OBOŽAVAJU

FOTO Nakon ovih fotografija svi su zaljubljeni u princa Harryja

‘Princ Harry još jednom je pokazao koliko je prokleto savršen’, ‘On je pravi princ iz bajke’ – samo su neki od napisa u britanskim medijima nakon objave fotografija sa priprema za Invictus Games, sportsko natjecnje na kojem sudjeluju ratni veterani, a koje je sam Princ pokrenuo 2014. godine.

Na sportskim pripremama održanim u Bathu u Engleskoj princ Harry (31) došao je posjetiti natjecatelje, pružiti im podršku i družiti se s njima. Ratni veterani bili su puni riječi hvale za simpatičnog princa koji je poznat po svojoj vedroj naravi i humoru.

Britain's Prince Harry (C) chats to competitors in the wheelchair tennis as he attends the UK team trials for the Invictus Games Orlando 2016 at University of Bath Sports Training Village in Bath, January 29, 2016. REUTERSAndrew Matthews/Pool
Reuters/EPH / REUTERS

Foto: Reuters/EPH

Kao sudionik u mnogim ratnim operacijama u proteklom desetljeću princ Harry razvio je senzibilitet za ratne veterane te već godinama radi na podizanju kvalitete njihovih života, pa je tako prije dvije godine pokrenuo i ovo sportsko natjecanje.

Invictus Games održat će se u svibnju u Orlandu na Floridi, a prijenos će biti na sportskom programu ESPN-u. Mlađi brat princa Williama, koji u Velikoj Britanaiji slovi za najpoželjnijeg neženju, trenutno nema djevojku, iako ga se s vremena na vrijeme povezuje s raznim damama, kao i bivšim djevojkama.

Princ Harry omiljeni je član britanske kraljevske obitelji, a posebno ga obožavaju žene.

Pogledajte fotogaleriju!

Prince Harry attends the UK team trials for the Invictus Games Orlando 2016 in Bath on January 29th, 2016/MORGAN_094420/Credit:MORGAN/SIPA/1601300950
Sipa/Cropix / SIPA / Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Linker
26. travanj 2024 14:01