FOTO: Tvojelice/Dnevnik.hr
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

FOTO Maja Šuput oduševila transformacijom u Robina Thickea

U trećoj emisiji druge sezone popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato pobjedu je odnijela Maja Šuput transformacijom u Robina Thickea.

Popularna pjevačica bila je oduševljena što je dobila priliku utjeloviti Robina Thickea, koji joj je prezgodan, a najviše problema stvaralo joj je to što je izvodivši pjesmu Blurred Lines morala biti mirna na pozornici. Maja je osvojeni novac donirala udruzi Srce.

Treću emisiju showa svojim je nastupom otvorio Saša Lozar koji se transformirao u Jelenu Rozgu.

– Najveći izazov mi je vokalno se približiti Jeleni Rozgi – izjavio je Saša prije nego je uskočio u pripijeni srebrni kombinezon i otpjevao njen hit Nirvana.

FOTO: Tvojelice/Dnevnik.hr

FOTO: Tvojelice/Dnevnik.hr

– Toliko si ženstven da mislim da ti mnoge žene zavide – izjavila je nakon njegovog nastupa Sandra Bagarić i dodala da je savršeno elegantna žena.

Ivana Marić oduševila je kao Gwen Stefani i nakon izvedbe hita What You Waiting For dobila brojne pohvale za svoje vokalne mogućnosti, dok joj je Davor Gobac, gost žirija treće emisije, kazao da je bolja od same Gwen.

FOTO: Tvojelice/Dnevnik.hr

FOTO: Tvojelice/Dnevnik.hr

Renata Sabljak uživala je u ulozi Whitney Houston i kao od šale izvela njen hit I Wanna Dance With Somebody . Trenerica Martina Tomčić priznala je da se divi Renati i svim talentima koje ona ima, a Đuro komentirao kako je stvarno poželio zaplesati s njom dok je pjevala.

FOTO: Tvojelice/Dnevnik.hr

FOTO: Tvojelice/Dnevnik.hr

– Nikada nisam mislila da ću skinut Milu Kekina – priznala je Maja Posavec prije nego se uživila u lik frontmena Hladnog piva i izvela Zimmer Frei , jedan od najvećih hitova popularnog benda.

FOTO: Tvojelice/Dnevnik.hr

FOTO: Tvojelice/Dnevnik.hr

Mislim da je ovo bila najteža uloga koju smo do sada vidjeli – poručio joj je Tomo, dok je Davor kratko komentirao da mu je bolji bio performans od samog pjevanja.

Dušan Bućan transformirao se u Meghan Trainor i zabavio se izvodeći hit All About That Bass. Žiri je primijetio da izvedba vokalno nije bila najbolja, ali i da je poslušao njihov savjet i potpuno se opustio.

– Ti si se odlučio zabaviti. Prošla dva puta si pazio malo više na pjevanje. Sad to pjevanje nije bilo baš perfektno, ali u svakom slučaju si glumački uživao i počeo si se zabavljati – poručila mu je Sandra.

FOTO: Tvojelice/Dnevnik.hr

FOTO: Tvojelice/Dnevnik.hr

Luka Bulić je nakon pobjede u prošloj emisiji, kada je savršeno utjelovio Massima, prvi put dobio priliku transformirati se u ženu i to u Celine Dion za koju je i sam priznao da mu je vokalno “prevelik zalogaj”.

– Mene obara s nogu ta tvoja ufuranost u likove – priznao mu je nakon nastupa Đuro, a Sandra je dodala da je nastup bio vrlo elegantan i emotivan.

FOTO: Tvojelice/Dnevnik.hr

FOTO: Tvojelice/Dnevnik.hr

Posljednji je nastupio Ivan Šarić koji je dobio priliku transformirati se u Boba Marleyja i otpjevati hit No Woman No Cry .

– Bio sam jako uzbuđen, a onda me uhvatila frka jer ipak je on legenda – priznao je Ivan, čiji je nastup Davor nazvao čarobnim, a Sandra ponovila kako je svaki put uspije iznenaditi.

FOTO: Tvojelice/Dnevnik.hr

FOTO: Tvojelice/Dnevnik.hr

U napetoj završnici žiri i natjecatelji odlučili su da je u trećoj emisiji bila najbolja Maja Šuput, koja umalo nije prihvatila poziv za show, a oduševila je transformacijom u, njoj najzgodnijeg, muškarca Robina Thickea.

U idućoj emisiji Saša Lozar će utjeloviti Taylor Swift, Maja Šuput Šabana Bajramovića, Ivan Šarić postat će Grace Jones, Renata Sabljak Toše Proeski, Ivana Marić Chaka Khan, Dušan Bućan transformirat će se u Shaggyja, Luka Bulić nastupit će kao pjevač legendarne grupe AC/DC, a Maja Posavec kao grupa AQUA.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
25. travanj 2024 14:46