NOVA KAMPANJA

FOTO Aleksandra Dojčinović donosi klasičnu romantiku za proljeće

Uspješna dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavila je novu kampanju za proljetnu kolekciju za koju je još jesenas na modnoj reviji dobila brojne pohvale.

– Ovom kampanjom nastavljam istraživati sve moguće pravce svog brenda, iskušavam na taj način i neke vlastite granice i svakim novim korakom nastojim letvicu, kako u kreativnom dijelu, tako i u samom poslovanju brenda, dignuti malo više, pa je onda idući put preskočiti i tako iznova. Iako su iza mene godine rada, još uvijek čvrsto vjerujem da najbolje priče tek trebam ispričati – izjavila je Aleksandra koja je ovom kampanjom najavila veliku samostalnu reviju za jesen/zimu sredinom travnja, a koju također u cjelosti po prvi put radi u vlastitoj produkciji.

Foto: Decker&Kutić

Najnovijim Lei Lou kreacijama Aleksandra slavi povratak u doba ženstvenosti – komadi su pročišćeni od svih viškova, pomalo klasični, s materijalima koji su sami po sebi dovoljno upečatljivi i posebni.

Raskošna čipka, volani, mašne, bogati cvjetni uzorci pravi su izbor za proljeće, a novu kolekciju pogledajte u fotogaleriji!

Linker
18. travanj 2024 13:56