IVANIN BLOG

Flert pred kamerama

Nisam vam pisala već neko vrijeme, ali samo zato što se radilo punom parom. Od kada je snimanje spota zbog moje bolesti bilo odgođeno trebalo je opet uskladiti sve koji sudjeluju sa slobodnim terminima prostora u kojima smo snimali. Ovim putem ih svih pozdravljam i zahvaljujem im, ne samo na odličnom radu nego i na opuštenoj atmosferi i dobrom društvu – napisala je u novom unosu na svoj blog Ivana Radovniković.

Mlada zadarska pjevačica snimila je spot za duet “Kada me poljubiš” s Kristijanom Beluhanom, koji se nalazi na njezinom posljednjem albumu “Cafe”. Kako se radi o Glorijinoj blogerici, i spot je nastao pod kreativnom rukom snimateljske ekipe Glorije. Prvi dan snimanje se održalo u studiju EPH gdje se snimao modni editorial, drugi dan Ivana i Kristijan su snimali u studio Croatie Records, dok je treći dan Ivana snimala u jednom stanu. Redatelj spota je Domagoj Vidović, za šminku je bila zadužena Marija Butković, a za frizuru salon Galant.

– Sve zajedno je trajalo tri dana i mislim da je to najteže palo mojoj kosi koja je stalno zahtijevala frčkanje peglom i puno laka – otkrila je Glorijina blogerica

Kako izgleda spot, moći ćete uskoro vidjeti na internetskoj stranici Glorije, a do tada pročitajte Ivanin blog u cijelosti.

Linker
27. travanj 2024 07:20