HOLIVUDSKE VJEŽBE

Fitness savjeti Jessice Albe

Za tijelom i licem mlade glumice Jessice Albe uzdišu i žene i muškarci. Iako ju je priroda obdarila savršenom linijom, glumica ništa ne prepušta slučaju, piše portal She.hr. Naime, nakon nedavnog poroda, u teretanu se vratila u roku tri tjedna, a vježba šest puta tjedno, rekla je glumica za časopis Ourvanity. Očito je da se, bez obzira na dobre gene, lijepa linija treba redovno održavati.

Jessica konstantno mijenja rutinu vježbanja jer smatra kako se tijelo nakon nekog vremena navikne na određene vježbe te na njih postane otporno i učinak onda nije zadovoljavajući. Alba posjećuje teretanu, bavi se boksom i trči. Većinu vremena, kako joj ne bi bilo dosadno, glumica sluša glazbu.

Jessicin program vježbanja:

Kardio trening 1: glumica trči deset minuta, od toga dvije minute lagano, šest minuta brzo, pa opet dvije minute lagano Trening snage 1: tri serije po dvadeset čučnjeva s utezima Kardio trening 2: pet minuta trčanja, i to naizmjence – 30 sekundi sprinta, 30 sekundi laganog trčanja Trening snage 2: tri serije po dvadeset čučnjeva s utezima Kardio trening 3: pet minuta trčanja, s tim da se prvih i zadnjih 30 sekundi lagano trči, a ostale četiri minute se sprinta Dodatne vježbe: – obrnuti čučnjevi: iz ležećeg položaja noge se savijaju prema trbuhu – ponoviti 20 puta – obrnuti čučnjevi prema gore: iz ležećeg položaja noge dizati u visinu i spuštati prema trbuhu – ponoviti 20 puta

Režim prehrane

Osim vježbanja Jessica pazi i na prehranu. Jede oko 6-7 malih obroka na dan. Iako jako voli slatkiše, želju smiruje grickanjem lješnjaka, sušenog voća ili sira. Za doručak jede zobene pahuljice s mlijekom i voćem te tri pržena bjelanjka. Ručak joj se sastoji od salate s piletinom ili ribom, a za večeru jede proteine poput odreska s puno povrća i nešto krumpira.

She.hr

Linker
24. travanj 2024 19:16