MAMINIM STOPAMA

Filmski debi kćeri Angeline Jolie

Četverogodišnja Vivienne Marcheline Jolie-Pitt nastavit će glumačkim koracima svoje mame Angeline Jolie i tate Brada Pitta . Kako piše britanski dnevnik The Sun, malena kći najslavnijeg holivudskog para dobila je ulogu u filmu “Maleficent”, uz, naravno, malo nepotizma svoje majke koja u filmu ima glavnu ulogu Zle maćehe.

– Angelina je mislila da će to biti sjajno iskustvo za Viv. Ona je tako prirodna. Sada sva djeca žicaju Angelinu i Brada da i njima srede uloge u filmovima – kazao je neimenovani izvor za The Sun.

Prva fotografija Angeline Jolie iz filma “Maleficent” Foto: Disney

“Maleficent” je Disneyjeva verzija priče o Trnoružici, u kojoj je naglasak stavljen na Zlu maćehu. Vivienne će u filmu glumiti princezu Auroru, kćer Zle maćehe. “Maleficent” se snima u Londonu, a uz članove obitelji Jolie-Pitt još glume Elle Fanning, Juno Temple, Sam Riley, Miranda Richardson, Imelda Staunton, Lesley Manville i Sharlto Copley.

Malena Vivienne time je nadmašila svoju mamu, koja je filmski debi imala sa sedam godina u komediji Hala Ashbyja “Lookin’ To Get Out”. Naravno, i ona je ulogu dobila uz nepotizam, jer su u filmu glumili njezin otac Jon Voight i majka Marcheline Bertrand.

Linker
02. svibanj 2024 03:37