SAMO U GLORIJI

Filip Juričić: Još nisam spreman za brak

Nakon golemog uspjeha što je postigao prikazujući se na Novoj TV, serijal “Larin izbor” dobio je i svoje filmsko izdanje “Izgubljeni princ”, s kojim se završava prva sezona priče koja je osvojila hrvatske gledatelje. Tako je film u kinima dobio i glumac Filip Juričić , koji u serijalu glumi zločestoga Dinka Bilića.

No, u privatnome životu 31-godišnji Juričić nije nimalo opak kao Dinko, što najbolje zna njegova djevojka Korina Vukadinović (23). U intervjuu za tiskano izdanje tjednika Gloria (br. 312), popularni glumac je progovorio i o svojem privatnom životu, pa tako i o tome s čime ga je osvojila zgodna Korina.

– Sobom. Nemam svoj tip žene, kod mene se to jednostavno dogodi kad nekoga upoznam. Jedino ne volim preglasne i bahate žene – kazao je Juričić, koji priznaje da mu je u vezi lijepo, ali još uvijek ne razmišlja o braku.

– Brak se ne planira. Čovjek jednostavno mora osjetiti da je taj trenutak došao, a ja to još nisam osjetio. Uz to, moja djevojka je jako mlada – kazao je Filip Juričić.

Cijeli intervju s Filipom Juričićem, u kojem otkriva kakav je otac, je li zadovoljan novim imidžom i zašto nikada ne bi stavio tetovažu na sebe, pronađite u tiskanom izdanju tjednika Gloria (br. 912) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
26. travanj 2024 09:21