Narodni radio
GLAZBENI SHOW DALIBORA PETKA

Filip Dizdar nakon pet godina prekinuo s djevojkom

Poznat pjevač gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju gdje je predstavio novu pjesmu Ona zna i otkrio da već tri mjeseca nije u vezi sa svojom dugogodišnjom djevojkom.

– Nismo to do sad javno objavili, ali Ana i ja nismo već tri mjeseca skupa – priznao je mladi kantautor Filip Dizdar koji je u vezi s Anom Perduv bio pet godina.

– Nismo to gurali u medije. I dalje smo u dobrim odnosima, bili smo stvarno dugo zajedno. Ušli smo u to dosta mladi i nekako smo zaključili da, iako smo dosad sve prolazili skupa, da dalje ide svatko svojim putem – otkrio je pjevač i izjavio da trenutno uživa u samačkom životu i fokusiran je na promociju nove pjesme Ona zna.

Filip će ljeto provesti u Sukošanu, a potkraj kolovoza vratiti će se obavezama, između ostalog i režiranju videospotova.

– Primijetio sam da su me glazbenici počeli ozbiljnije shvaćati. Promijenio se i moj odnos prema njima, ali i njihov prema meni – otkrio je Filip koji je u posljednjih nekoliko godina režirao stotinjak videospotova, a volio bi režirati i koji Severinin spot pa da zatvori krug, kako je sam naglasio.

Pogledajte video!

Linker
02. prosinac 2023 17:26