JLP / HGB/X17online.com
MODNE NESUGLASICE

Fergie i ja stalno se svađamo

Američki glumac Josh Duhamel (43), najpoznatiji po ulozi u filmskom serijalu Transformeri, i suprug slavne pjevačice Fergie, u novom je intervjuu za Harper’s Bazaar otkrio zašto je odustao od manekenske karijere te priznao oko čega se on i njegova supruga, s kojom ima dvogodišnjeg sina, stalno svađaju.

Prije glume bavio si se manekenstvom. Zašto si promijenio zanimanje?

– Istina je da sam bio model samo godinu i pol i bio sam stvarno loš u tome. Nikada se nisam osjećao ugodno pozirajući pred kamerom. Uvijek sam mislio kako bih se više zabavljao kada bih nešto radio, odnosno kada bih mogao glumiti, a ne samo pozirati. Zbog toga sam stalno tražio od svoje agencije da me šalju na audicije za reklame. Uzimao sam satove glume i nakon nekog vremena počeo odlaziti na audicije za glumce.

Pobijedio si Ashtona Kutchera na natjecanju 1997. godine. Jeste li vas dvojica kad razgovarali o tome?

– Naravno da jesmo. Svaki put kad se sretnemo razgovaramo o tome i dobro se zabavimo. Bilo je nevjerojatno i ja sam tada sve to doživljavao jako ozbiljno. Osjećao sam se kao da sam Miss Amerike kada sam pobijedio.

Kako je maleni Axl?

– Odlično. On je mala zvijezda showa u našoj kući. Ima dvije godine i jako je aktivno dijete.

Kako izgleda život aktivnog dvogodišnjaka?

– Stvarno obožava kamione, a najdraži su mu bageri. I voli gledati videe sa svojom mamom.

Što najčešće odijeva?

-Oko toga se Fergie i ja stalno svađamo. Njezin stil je potpuno drugačiji od mojeg. Ona mu bira kombinacije u kojima izgleda kao da je mali dječak u boy bendu. Nisam mogao vjerovati kada sam vidio paparazzi fotografije na kojima je odjeven u kožnate hlače, sunčane naočale i maramu. Njoj je to normalan stil za dvogodišnjaka, dok sam ja više za to da bude bosonog i da nosi bejzbolsku kapu.

JLP

FOTO: JLP

Linker
24. travanj 2024 22:45