SEKSI KUĆANICA

Felicity Huffman strasti u braku održava igrom uloga

Suprug “kućanice” Felicity Huffman (49), koja je osim kao Lynette Scavo poznata i po Zlatnim globusom nagrađenoj te za Oskara nominiranoj ulozi u filmu “Transamerica”, William H. Macy (61) progovorio je o intimnim aspektima njihove veze. Macy, također glumac, prepoznatljivo je lice brojnih nezavisnih filmova i popularnih serija, a vrhunac slave dosegao je ulogom u filmu “Fargo” braće Cohen te nizom portreta tipičnih američkih Svatkovića.

Par je u braku od 1997. godine i ima dvije kćeri, Sophie (11) i Georgiju (9), a još uvijek se voli strasno kao prvog dana. Macy kaže kako se naklonost u dugom odnosu očuvati može samo teškim radom te da nema magičnih rješenja. Začiniti igre među plahtama može se, kaže, samo potpunom predanošću i pretpostavljanjem partnera svemu drugom.

– Brak je seksi i napet godinu ili dvije, ali potom postaje odnosom na kojem je potrebno neprestano raditi. Strast može biti sačuvana, ali ju se mora održavati. Kako biste potakli vatru, morate biti spremni na sve, pa i na igru uloga u spavaćoj sobi. Nemojte smišljati isprike nego učinite to! – jasan je Macy.

– Samo se pretvarajte da svoju ženu volite više od ikoga. Izmišljajte, izmišljajte! – našalio se naposljetku glumac, koji u svakoj prilici hvali svoju Felicity.

Linker
20. travanj 2024 09:43