Splash/Sipa/Cropix/Arhiva
HOLIVUDSKI PRELJUBNICI

FATALNE DADILJE stajale su braka mnoge holivudske parove

Više izvora potvrdilo je za Us Weekly kako je još jednom braku došao kraj zbog nevjere. Gwen Stefani (46) predala je papire za razvod nakon što je saznala da je njen suprug Gavin Rossdale (50) već tri godine vara s dadiljom.

Njihov brak trajao je 13 godina, a u kolovozu ove godine priznali su kako su se odlučili razvesti. Ljubav im je bila na tankom ledu još od veljače kada je Gwen otkrila eksplicitne poruke koje je Gavin razmijenio s dadiljom Mindy Mann, koja je brinula o njihova tri sina – devetogodišnjem Kingstonu, sedmogodišnjem Zumi i 20-mjesečnom Apollou. Dadilja je dobila otkaz, dok je Gavin pokušao uvjeriti Gwen da se radilo samo o flertu. Ipak, nakon nekoliko mjeseci priznao je nevjeru, a Gwen je odmah odlučila da ne želi više biti u braku s njim.

JLP
Gavin s bivšom suprugom Gwen Stefani i sinovima

FOTO: JLP

Gwen i Gavin samo su jedan u nizu holivudskih parova čiji je bračni život pomutila dadilja. Čini se kako je i desetogodišnji brak Jennifer Garner (43) i Bena Afflecka (43) završio zbog njegove nevjere i to s 28-godišnjom dadiljom Christine Ouzounian. Cijelu aferu mediji su prozvali Nannygate, a Ben je sve demantirao, iako su postojale fotografije njihovog večernjeg susreta te se pisalo kako joj je plaćao smještaj u jednom hotelu kako bi je maknuo što dalje od medija.

JLP

FOTO: JLP

Ipak, najveći skandal izbio je kada se saznalo kako bivši guverner Kalifornije i glumac Arnold Schwarzenegger (68) ima sina s kućnom pomoćnicom Mildred Baena. Maria Shriver (60) odlučila se razvesti od Arnolda nakon 25 godina braka u kojem je par dobio četvero djece – Katherine, Christinu, Patricka i Christophera. Mildred je u domu Schwarzeneggerovih radila dva desetljeća, a dala je otkaz nakon što je 2011. poznati glumac priznao da je bio nevjeran te da je otac njezinog tada 14- godišnjeg djeteta.

FOTO: Gloria.hr arhiva

Slavni glumac Ethan Hawke (45) je 2009. priznao kako je njegov brak s Umom Thurman (45) završio kada je počeo romansu s dadiljom Ryan Shawhughes. Oskarovac je uhvaćen kako ljubi 22-godišnji dadilju u jednom baru u Montrealu, a tada je za bračni krah krivio Uminu uspješniju karijeru. Ethan i Ryan vjenčali su se 2008. godine i zajedno imaju dvije kćeri – Clementine i Indianu.

FOTO: Gloria.hr arhiva

Preminuli holivudski glumac Robin Williams navodno je varao svoju prvu suprugu Valerie Velardi s Marshom Garces koja je tada brinula za njihovog sina Zaka. Kratko nakon što se razveo od Valerie, oskarovac je oženio Marshu s kojom je bio u braku 21 godinu i dobio dvoje djece – kći Zeldu i sina Codyja, a razveli su se 2010. godine.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Prije deset godina Jude Law (42) javno se ispričao svojoj tadašnjoj zaručnici Sienni Miller (33) za aferu s dadiljom Daisy Wright koja je čuvala njegovo troje djece koje je dobio u braku sa Sadie Frost. Jude i Sienna raskinuli su zaruke 2006. godine, ali su svojoj vezi dali još jednu priliku 2009. no ljubav je potrajala samo dvije godine.

Splash

FOTO: Splash

Linker
17. travanj 2024 19:01