JLP / Perez-Nichole/X17online.com
UVIJEK JEDNOSTAVNA

Evu Mendes slava nije promijenila - i dalje uživa u društvu starih prijateljica

Lijepa glumica poznata je po svojim tradicionalnim životnim vrijednostima te najviše uživa u društvu obitelji i prijatelja, daleko od očiju javnosti i ludih noćnih provoda.

Eva Mendes (41) nije poput ostalih zvijezda te vodi vrlo miran i običan život.

Da ju slava nije promijenila dokazala je i nedavno, objavivši fotografiju iz devedesetih na kojoj pozira sa svojim prijateljicama s kojima je i danas jako bliska.

“Obožavam ove djevojke. To su moje najbolje prijateljice i jedva čekam da ih vidim” napisala je pored simpatične fotografije lijepa Eva.

Instagram

Foto: Instagram

Osim što njeguje stara prijateljstva, slavna glumica drži i do obiteljske tradicije pa je tako po uzoru na svoju majku, za razliku od ostalih zvijezda, odgoj šestomjesečne djevojčice Esmeralde u potpunosti preuzela na sebe.

– Otkad imam dijete, puno više cijenim žrtvovanje svoje majke i nikad joj nisam češće slala poruke u kojima joj govorim koliko je volim, cijenim i poštujem – izjavila je Eva i dodala kako je sretna u novoj životnoj fazi koju je dugo čekala.

Eva Mendes was spotted at LAX in a stripped jacket and shirt over jeans.  With her hair down, the star was quickly recognized and asked for autographs, on Friday, February 20, 2015 X17online.com
JLP / Perez-Nichole/X17online.com

Foto: JLP

Linker
26. travanj 2024 14:14