JLP / Maciel-WL/X17online.com
LASKAVA TITULA

Evo zašto će Rihanni biti dodijeljena nagrada za Modnu ikonu

Vijeće modnih dizajnera Amerike (CFDA) Rihanni će početkom lipnja u njujorškom Lincoln Centru ove godine uručiti nagradu za Modnu ikonu.

Iako je njen stil u medijima često puta bio diskutabilan, struka, čini se, nema s time problema. Dapače, Rihannu su prepoznali kao jednu od modnih uzora, pokretačicu modnih trendova i osobu koja razumije modu.

Foto: Sipa/Cropix

Osim što je prošle godine debitirala kao modna kreatorica u Londonu, industriji je doprinjela eklektičnim odjevnim kombinacijama koje su često puta bile vrlo minimalističke i izazovne.

Foto: Sipa/Cropix

Zvijezda s Barbadosa često voli pokazivati pupak, izlaziti u halterima i prozirnim majicama. Kombinira različite stilove i godine pa se iz toga uvijek izrodi nešto orginalno, a odvažno kombinira i kratke minice s rezanim topićima.

Foto: Sipa/Cropix

Steven Kolb, CFDA predstavnik izjavio je:

– Ponosni smo što ćemo baš Rihanni uručiti nagradu za njen doprinos modnoj industriji, kao najsvježijem modnom ambasadoru u nedavnoj povijesti.

Titulom modne ikone, po izboru najpoznatijih američkih dizajnera, do sada se mogu pohvaliti Kate Moss, Lady Gaga, Nicole Kidman i Iman.

Pogledajte Rihannin modni put od početka karijere do danas

Linker
18. travanj 2024 11:59