LJUBAVNI TROKUT

Eva Longoriju suparnica je gurnula u smeće

Kada su prije nešto više od godinu dana zajedno snimali parodiju na popularni mjuzikl “Briljantin”, Eva Longoria vjerojatno je mislila da je to slatko iskustvo na koje će sa smiješkom gledati u starosti sa suprugom Tonyjem Parkerom . No, danas, kada se njezin brak raspada, pogled na video u kojem oponaša Oliviju Newton John donosi samo gorki osjećaj, koji je još pojačan jer je u njemu i njezina suparnica – Erin Barry.

Video je sniman kako bi pomogao u promociji San Antonio Spursa, košarkaškog kluba u kojem igra Tony Parker. Eva je dobila ulogu Sandy, a Tony je bio Danny (kojeg je u filmu glumio John Travolta), dok je Erin upravo na poziv “očajne kućanice” postala cinična Rizzo. Naime, Erin suprug Brent Barry, od kojeg se upravo razvodi, u vrijeme snimanja više nije igrao za Spurse, ali Longoria je htjela da njezina prijateljica bude u spotu.

Još joj je dala i posebnu ulogu. U pjesmi “Summer Nights”, u kojoj se ljubavnici prisjećaju svoje ljetne avanture, Erin je pripao stih “He sounds like a drag” (Čini se da je jako dosadan), a kada to otpjeva Evu Longoriju gurne u – smeće.

Tada je to bio samo slatki detalj, no danas zabavan potez ima puno jače značenje.

Eva Longoria je nakon tri godine braka podnijela zahtjev za razvod, a neslužbeni razlog je nevjera njezinog supruga. Tony Parker, je, naime, dulje vrijeme flertovao s Erin Berry, a iako on tvrdi da nije spavao sa suigračevom suprugom, hrpa lascivnih poruka u njegovom mobitelu, bila je glumici dovoljan dokaz da napusti bračnu luku.

Pogledajte video:

Linker
25. travanj 2024 18:48