ZALJUBLJENI PAR

Eva Longoria u Dubrovniku muža hvatala za guzu

Eva Longoria Parker i Tony Parker stigli su sa svojim društvom u utorak u Dubrovnik sa jahtom koja se usidrila izmedju hotela Belveder i otoka Lokruma.

Prošetali su starom gradskom jezgrom i posjetili crkvu Svetog Vlaha, a naš fotoreporter zabilježio je i trenutak kada je Eva supruga pomilovala po guzi, što je još jedan dokaz u prilog tvrdnji stranih medija da su glumica i košarkaš jedan od najzaljubljenijih parova u svijetu slavnih.

– Tony i Eva ovo su ljeto ionako planirali provesti u Hrvatskoj, jer njemu to nije stran teritorij budući da je u Zadru prije točno deset godina osvojio naslov svjetskog prvaka u juniorskoj košarci. Sada se vratio na omiljeno mjesto, a meni je palo napamet to iskoristiti da u Haciendi s Cut Killerom usput izvede svoj poznati show – doznajemo od DJ-a Phat Phillieja, inače dobrog prijatelja Cut Killera, najboljeg prijatelja Tonyja Parkera s kojim će poznati košarkaš u petak nastupiti u vodičkoj Haciendi.

Kako otkriva Phat Phillie, u petak Tonyjev brat Nolasco, koji s njima plovi na luksuznoj jahti Ladyship, slavi rođendan pa, kako je on zadužen da se pobrine kako bi se osjećali ugodno, želi da mu ništa ne nedostaje, piše Slobodna Dalmacija.

– Nisu imali nikakve nemoguće zahtjeve, nego rođendan žele proslaviti kao svi mladi ljudi u Hrvatskoj. Tako su naručili stol, nekoliko boca votke, dvije boce tekile i nekoliko boca šampanjca, ali i dvije velike torte kako bi rođendan bio rođendan u punom smislu riječi. Nikakvih drugih zahtjeva nemaju, osim… danas sam se čuo s ljudima na brodu. Tony i Eva su oduševljeni Hrvatskom, ljepotama prirode, gostoprimstvom ljudi, hranom i svim, ali im smeta što ih paparazzi prate na svakom koraku i što ne mogu uživati onako kako bi htjeli, pa su sve zamolili za razumijevanje – kaže Phat.

Inače, da je riječ o slavom neopterećenom paru, svjedoči i to da je glumica cijelo jutro u ponedjeljak u bijeloj haljinici i japankama šetala starim dijelom Šibenika i fotografirala znamenitosti, a da nije bilo okupljenih fotoreportera, rijetko bi tko na prvi pogled prepoznao da se ispod slamnatog šešira, koji je kupila na obližnjem štandu (bez cjenkanja), krije poznata hollywoodska diva.

Linker
22. travanj 2024 12:24