KRAJ LJUBAVI

Eva Longoria napušta supruga zbog preljuba?

Kada su ovoga ljeta boravili u Hrvatskoj, glumica Eva Longoria (35) i njezin suprug, francuski košarkaš Tony Parker (28), izgledali su kao jedan od najskladnijih parova u svijetu šoubiznisa. Međutim, jučer je poput munje svjetskim medijima prošla vijest da se bračni par nakon tri sretne godine nalazi pred rastavom.

Prvo je tračerska blog stranica TMZ.com objavila da je Tony Parker podnio zahtjev za rastavu braka na sudu u Teksasu, gdje igra za San Antonio Spurse, no vrlo brzo ta je priča povučena, a umjesto nje objavljena je izjava glumičinog PR tima da nije istina da je košarkaš podnio takav zahtjev.

I kada se činilo da je riječ samo o još jednoj novinarskoj patki, američki magazin People na svojoj je internetskoj stranici objavio da će zahtjev za razvod podnijeti – Eva Longoria. Glumica je, navodno, bijesna zbog suprugove nevjere te više ne želi biti s njim u braku. Službene potvrde ili demantija te informacije zasad nema, ali medijski stručnjaci predviđaju da bi se u ovom slučaju moglo govoriti o staroj izreci “gdje ima dima, ima i vatre”.

Linker
26. travanj 2024 00:25