OSOBNI IZBOR

Eva Longoria: Moja najveća modna pogreška

Eva Longoria (35), zvijezda serijala “Kućanice”, večeras će u Madridu biti voditeljica MTV-jevih Europskih glazbenih nagrada. Glumica koja je ljetos sa suprugom, košarkašem Tonyjem Parkerom (28), krstarila Jadranom spremna je, kaže, za dvosatni glazbeni spektakl, koji će hrvatski gledatelji moći vidjeti u izravnom prijenosu na MTV Hrvatska. Longoria će se na pozornici pojaviti u nekoliko kreacija pa će kao voditeljica uspjeti spojiti svoje tri strasti – glumu, glazbu i modu.

Uoči dodjele otkrila je, pak, što voli, čega se užasava i što više nikada ne bi odjenula.

NAJDRAŽA PJESMA “Somewhere Over the Rainbow” havajskog pjevača Israela “IZ” Kama kawiwo’olea.

PJESMA KOJU ZAJEDNO SA SUPRUGOM ZOVE “SVOJOM” Na vjenčanju smo plesali uz “Book of Love” Petera Gabriela. I prije smo je voljeli, no od tog trenutka ona je postala “naša pjesma”.

NAJPROVOKATIVNIJA KREACIJA Pojavila sam se u ružičastom kupaćem kostimu 2005. na dodjeli MTV-jevih glazbenih nagrada. Mislim da je to bilo prilično odvažno. I doista sam bila nervozna stupajući na pozornicu tako odjevena, ali čini mi se da je na kraju sve dobro ispalo.

NAJVEĆA MODNA POGREŠKA Kožnato odijelo u kojem sam došla na premijeru filma “Tomb Raider”. To je zaista bio modni zločin.

Linker
20. travanj 2024 10:29