Sipa/Cropix / SIPA
RAZBIJANJE PREDRASUDA

Eva Longoria: Ja sam primjer da žena može biti pametna, lijepa i poduzetna

Nema ništa očajno u ulozi koju Eva Longoria (39) igra u svom stvarnom životu. Uspješna glumica i poduzetnica u svom velikom intervjuu za magazin Prestige otkrila je kako joj sve to ide od ruke.

Balansirati između vođenja producentske kuće od devet ujutro do pet popodne, odraditi nekoliko glumačkih projekata, otputovati u Pariz na poslovni put, brinuti oko svog humanitarnog projekta, biti angažirana oko Obamine predsjedničke kampanje i još uspijeti pronaći vremena za sebe, uistinu može samo uspješna i sposobna žena.

Na pitanje kako sve stigne, Eva odgovara da na raspolaganju imamo zapravo puno više vremena nego što mislimo:

– Svi govore kako nemaju vremena za ništa, ali to nije točno! Puno vremena trošimo u hodu i jer dan nije isplaniran kako treba. Ja svoj dan uvijek planiram za vrijeme vožnje. Pokušavam iskoristiti svaki od 24 sata dnevno – kaže lijepa glumica.

Najbitnija stvar u svemu tome je pronaći vremena za sebe, naglašava Eva te otkriva kako je trik u miješanju posla i zadovoljstva.

– Svaki poslovni put koristim za uživanje – kaže ova džepna Venera.

Kada je nedavno diplomirala jer je željela biti uzor svim mladima koji su dio njenog humanitarnog projekta, Eva je dokazala da je puno više od obične ljepotice.

– Nikad se nisam smatrala sex simbolom, ja samo poziram za naslovnice – rekla je glumica koju je Magazin Maxim proglasio ženom godine već u siječnju.

Lijepa glumica misli kako nije fer da ljudi misle da je nemoguće imati oboje; da ne može biti sex simbol i ozbiljna poslovna žena.

– Tko kaže da ne možeš biti oboje? Žene su kompleksna bića; lijepe smo, pametne, duhovne i poduzetne i ja mislim kako sam najbolji primjer toga – ponosno je zaključila, sve samo ne očajna kućanica, Eva Longoria.

Linker
29. travanj 2024 09:42