NOVA VEZA

Emma Watson začarala Španjolca

Mlada britanska glumica Emma Watson (19) zamijećena je ovaj vikend u društvu španjolske rock zvijezde Rafaela Cebriana. Zvijezda filmske franšize o poznatom čarobnjaku Harryju Potteru, uživala je u razgovoru i druženju sa zgodnim bubnjarem grupe The Monomes.

Mladi par uslikan je na hokejskoj utakmici održanoj u Madison Square Gardenu. Glazbenik i sin imućnog španjolskog medijskog producenta zabavljao je holivudsku glumicu koja nije skidala osmijeh s lica tijekom cijele utakmice.

Upoznali su se budući zajedno studiraju na prestižnom sveučilištu Brown, a glumičin glasnogovornik odbio je komentirati njihovu navodnu vezu. Zasad nije potvrđeno ni da je Emma prekinula višemjesečnu vezu s bankarom Jayom Barrymoreom (26). On je nedavno izjavio kako se planira preseliti u Ameriku kako bi se uvjerio da njegovu djevojku neće osvojiti “gomila američkih obožavatelja”.

Glumica koja se proslavila ulogom Hermione Granger odlučila je sutudirati u Americi jer se nadala da će tako izbjeći medijsku izloženost.

Linker
19. travanj 2024 20:21