SMJELI PROREZ

Emma Watson voli američke dečke i dobre haljine

Emma Watson (22) proslavila se kao slatka vještica Hermiona u serijalu filmova o Harryju Potteru, a potom je brzo sazrijela i postala ikonom stila te protagonisticom ozbiljnijih filmova poput nadolazećeg “The Perks of Being a Wallflower”. I na privatnom je planu Emma već posve odrasla djevojka, pa je ljubeći dečke s obje strane Atlantika uočila njihove prednosti i mane.

– Britanski momci imaju fine manire i dobro se oblače, ali su sustegnuti i treba im dva mjeseca da me primijete i pozovu na spoj. U Americi me, pak, dečko nakon nekoliko dana pozvao van i rekao sviđaš mi se, super si. Za mene je to bio kulturni šok. Američki dečki vrlo su otvoreni i jednostavni, no nose japanke, za što nisam sigurna da mi se sviđa – kaže Emma Watson, trenutno u vezi s američkim studentom Willom Adamowiczem kojeg je upoznala na Sveučilištu Brown u SAD-u. Prije Willa ljubila je britanskog rokera Georgea Craiga i američkog glumca Johnnyja Simmonsa, no te su veze potrajale svega nekoliko mjeseci.

Osim što preferira otvorenost, Emma dakle od muškarca očekuje i primjereno odijevanje, što ne čudi kada se zna koliko računa vodi o vlastitom stilu. Kod Ellen DeGeneres tako je stigla u koktel haljini Prabal Gurung iz kolekcije Resort 2013 sa smjelim V izrezom.

Linker
24. travanj 2024 18:53