Sipa/Cropix / SIPA
KAKO VOLJETI SEBE

Emma Stone: Teško mi je održavati optimalnu težinu

Emma Stone (25) za Seventeen.com otvoreno je progovorila o tome kako se dobro osjeća u svojoj koži jer je pronašla dobar način da se nosi sa stalnim kritikama na račun svoje težine.

Lijepa glumica i zvijezda filma Čudesni Spider-Man u velikom intervjuu izjavila je kako je izazovno u današnjem svijetu – posebice djevojkama i ženama – osjećati se dobro u svojoj koži, jer bez obzira kako izgledale izvana, žene iznutra znaju biti jako kritične po pitanju odraza u ogledalu.

– Vidjela sam brojne komentare na račun svoje težine i moje navodne želje da budem izrazito mršava, međutim moram priznati da mi je održavanje težine izrazito teško ukoliko sam pod stresom – otvoreno je rekla Emma koja trenutačno radi na promociji svog najnovijeg filmskog uratka.

Emma Stone attends the screening of
/ SIPA

Foto: Sipa/Cropix

– To su geni i što sam starija, teže mi je održavati optimalnu težinu – izjavila je glumica te dodala kako se dio nje želi braniti kada mediji iznose pogrešne zaključke o njoj ili njenom zdravlju, ali je pronašla način kako da se s time nosi:

– Dala sam si zadatak u takvim nesigurnim trenucima postaviti pitanja: Brinem li o sebi na zdrav način? Poštujem li se dovoljno i jesam li odgovorna prema sebi? I svaki puta iznova na ta pitanja odgovaram s Da! – izjavila je Emma.

Lijepa glumica također je otkrila još jedan trik koji koristi kada treba dodatnu pomoć u borbi s kritikama i samokritikama:

– Podsjetim se da moram biti ljubazna prema sebi i, koliko god to smiješno zvučalo, moram se prema sebi ponašati jednako nježno kako bi se ponašala prema svojoj kćeri i to mi usitinu pomaže – zaključila je Emma svoja razmišljanja o prihvaćanju sebe.

Linker
25. travanj 2024 02:43