ARHIVA
U NOVOJ GLORIJI

Emir Hadžihafizbegović: Život nakon tragedije

Premijera filma ‘Takva su pravila’ bio je prvi izlazak u javnost 53-godišnjeg glumca nakon teške prometne nesreće, a snagu za to dao mu je susret s kćeri smrtno stradale Ankice Kuduz.

Razgovor s Lanom Kuduz, 26-godišnjom zagrebačkom manekenkom, nekako ga je, kaže, ohrabrio i vratio mu unutarnji mir. A ona je i prva osoba koju je pozvao na svoju premijeru.

Kad ste se prvi puta vidjeli s Lanom Kuduz?

– Sredinom prosinca. Mogu samo reći da sam se zahvaljujući toj divnoj djevojci i njenoj obitelji uspio mentalno resetirati. Mi smo se našli i dugo razgovarali, ali dogovrili smo se da ni s kakvim detaljima ne izlazimo u javnost i ne pravimo sapunicu od našeg odnosa. Moram reći da me taj kontakt prilično destigmatizirao i beskrajno sam joj zahvalan na razumijevanju.

Ines Stipetić

Cijeli intervju u kojem poznati bosansko-hercegovački glumac govori o svom životu nakon tragedije, posljedicama koje su ostavile traga na njegovom zdravlju i psihi, ali i snimanju filmova te proslavi 25. godišnjice braka sa suprugom Aidom pročitajte u novom broju Glorije koja je na kioscima od 29 siječnja.

Linker
23. travanj 2024 11:54