ARHIVA
PRVI PUTA PROGOVORIO

Emir Hadžihafizbegović: Morao sam se susresti s obitelji stradale žene

Tri mjeseca nakon nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba, poznati bosanskohercegovački glumac prvi je puta javno progovorio o nesreći i o tome kako se nosi s posljedicama traume.

– Tek od prije 20 dana mogu mirno spavati, nakon što sam se sreo s obitelji stradale žene – izjavio je Emir Hadžihafizbegović (53) u emisiji Pressing N1 televizije.

– Izrazio sam želju da se susretnem s obitelji poginule i to se dogodilo. Dogovorili smo se da nećemo praviti sapunicu. Zahvaljujem im na reakciji i načinu kako su sve tretirali – ispričao je popularni glumac i dodao kako je mnogo vremena proveo meditirajući i pokušavajući shvatiti što je život.

– Život je ono što se događa između stvari koje planirate. Vraćao sam se iz Sarajeva, gdje sam snimao film. Imao sam dva slobodna dana i odlučio sam otići u BiH, gdje su se održavali izbori. Producent mi je rekao da bih se trebao odmoriti jer dugo snimam. Ipak sam otišao i onda se dogodila nesreća – otkrio je Emir o događaju koji mu je zauvijek promijenio život.

Linker
17. travanj 2024 04:20