HRT
SHOW OCIJENILA DESETKOM

Emilija Kokić: Trema je bila Robijev najveći problem

Iz popularnog showa Zvijezde pjevaju ovog vikenda ispali su Robert Kurbaša i Emilija Kokić, povodom čega smo razgovarali sa našom jedinom pobjednicom na Eurosongu – Emilijom.

Pjevačica nam je povjerila kako je njihovo ispadanje iz showa bilo korektno i zasluženo te da smatra kako su daleko dogurali.

– Ja imam svoju školu pjevanja i nije mi nepoznata uloga mentorice, dapače, u tome uživam i mislim kako znam izvući ono najbolje iz pjevača – rekla je Emilija, kometirajući svoje mentorsko iskustvo u showu.

Do samog polufinala, unatoč slabim ocjenama žirija, Robert se trudio dati sve od sebe:

– Trema je bila Robijev najveći problem, međutim to više nije moje područje djelovanja – rekla je poznata pjevačica te dodala kako mu sa tremom nije mogla pomoći.

Foto: HRT

Ukupan dojam sudjelovanja u showu Zvijezde pjevaju, Emilija je ocijenila čistom desetkom te izjavila kako je prezadovoljna idejom i dinamikom:

– Jedna pjesma tjedno nije puno za uvježbati, unatoč brojnim probama – rekla je te dodala kako joj je vrijeme provedeno u studiju bilo izuzetno ugodno:

– Robi je jedna sjajna i ugodna osoba, a rad s njime je bio vrlo zabavan – zaključila je mentorica te dodala kako će joj show ostati u lijepom sjećanju.

J.V.

Linker
07. travanj 2024 15:43