ZANIMLJIV IZBOR

Elton John želi da ga glumi Justin Timberlake

Legendarni rock i pop glazbenik, vitez Ujedinjenog Kraljevstva Elton John (64) želi plavokosog nasljednika Justina Timberlakea (30) vidjeti kako portretira njegov životni put u predstojećem filmu koji producira sa suprugom Davidom Furnishom. Timberlake, koji se afirmirao u boy bendu “N Sync” prije negoli je započeo solo karijeru i naposljetku se oprobao na filmu, već je impersonirao Eltona u spotu za pjesmu “Rocket Man”, što ga je režirao David LaChapelle. Upravo je ta epizoda nagnala Eltona da Justina poželi vidjeti u “svojoj koži”.

U glazbenom filmu, koji bi mogao nositi jednak naslov kao i navedeni spot, bit će izvedene najveće Eltonove uspješnice koje će posredno pričati o njegovom usponu do zvijezda.

– Bit će to nadrealistički pogled na moj život, a ne objektivna biografija, budući da mi je karijera bila upravo takva. Sličit će pomalo na film Moulin Rouge – rekao je Elton te dodao kako priča filma završava 1990. kada je konačno završio na odvikavanju od ovisnosti o alkoholu i kokainu.

Detalji o filmu bit će objavljeni tijekom sljedećih tjedana, pa Elton nije želio otkriti ime već odabranog redatelja. Scenarist je, pak, Lee Hall, autor predloška za film “Billy Elliot”.

Linker
24. travanj 2024 14:49