NEPREVLADANA PROŠLOST

Elle Macpherson ostavila imućnog dečka

Bivši australski supermodel i modna poduzentica Elle Macpherson (47) dokinula je svoju dvogodišnju romansu s američkim milijarderom, trgovcem nekretninama Jeffom Sofferom.

Pravna bitka u kojoj se Soffer bori za 400 milijuna funti vrijedno vlasništvo navodno je ostavila traga na njihovu vezu, a prema izvoru bliskom bivšem paru Elle još uvijek čezne i za svojim bivšim dečkom Arpadom Bussonom, s kojim je bila od 1995. do 2005. godine te s kojim ima dvoje djece, Arpada Flynna Alexandera (14) i Aureliusa Cya Andreu (9). Arpad trenutno iščekuje dijete s glumicom Umom Thurman.

Kada je 2009. godine prohodala sa Sofferom, Elle se prihvatila i posla voditeljice emisije Fashion Star kako bi bila bliže novom dečku. No to nije pomoglo njihovom zbližavanju.

– Bili su zajedno s vremena na vrijeme – opisao je izvor prirodu odnosa Elle i Jeffa.

– Elle je znala posjetiti Jeffa u Miamiju, ali Božiće nisu provodili zajedno, već bi se ona vraćala kući u Australiju – nastavlja.

Prošloga mjeseca Elle je na dodjeli Zlatnih globusa viđena s glumcem Zacharyjem Levijem (31), ali prema riječima njenog glasnogovornika samo su prijatelji.

Linker
19. travanj 2024 14:28