AFP/Cropix
GOSPODARICA ZLA

Elle Fanning i Angelina Jolie - uvijek odjevene u skladu s ulogama

Poznate glumice na premijeri filma Gospodarica zla izgledale su poput dugogodišnjih prijateljica, ali Elle je priznala da se na početku snimanja popularnog filma najviše bojala Angeline Jolie (39).

– Nisam je poznavala pa sam bila nervozna jer je ona ipak najpoznatija glumica na svijetu. No već prve sekunde na setu shvatila sam da je i ona samo normalna osoba te da želi isto što i ja: snimiti što bolji film – otkrila je Elle u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju.

Elle Fanning (16) priznala je kako joj je upoznavanje slavne glumice bilo jako stresno, ali je Angelina sve olakšala snažnim zagrljajem i obećanjem da se zabaviti na snimanju.

Mladoj glumici Angelina je pravi uzor, a osobito se divi njezinom stavu i pažnji koju pridaje detaljima. Pozitivna energija između dviju holivudskih glumica mogla se vidjeti i na konferenciji za medije u Japanu na kojoj su djelovale potpuno razigrano i poput dugogodišnjih prijateljica.

Elle u Gospodarici zla glumi Trnoružicu, a Angelina zlu vješticu Zluradu te se u skladu sa svojim ulogama odjenu i za predstavljanje filma – Elle je uvijek u svijetlim kombinacijama u kojima izgleda poput moderne princeze, dok Angelina, koja u filmu predstavlja zlu stranu, uvijek odjene crnu kombinaciju.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
20. travanj 2024 03:59