PET PITANJA

Elle Fanning: 13 godina i 20-ak filmova

Iako joj je tek 13 godina, holivudska glumica Elle Fanning snimila je već dvadesetak filmova. Kao i njezina starija sestra Dakota Fanning (18), svakom novom ulogom oduševljava kritičare, a trenutačno je možemo gledati u filmu ‘Kupili smo zoo’, u kojem su joj partneri Matt Damon i Scarlett Johansson.

Kako je bilo snimati sa životinjama? – Predivno. Najdraži mi je bio tigrić kojeg sam hranila bočicom mlijeka. Iako je izgledao bezopasno, bilo mi je drago što su između nas bile rešetke.

Imate li kućnoga ljubimca? – Imam ih nekoliko: psa Lou Ellen, konja Goldie i zlatnu ribicu Angel Wings. Od koga ste vi i sestra Dakota naslijedili dar za glumu? – Ne znam, tata i mama su sportski tipovi, umjetnost ih nikad nije zanimala. No, sestra i ja stalno smo se po kući pretvarale da smo u imaginarnom svijetu, pa su nas roditelji upisali u dramsku grupu. Jeste li zvijezda i kod kuće? – Nisam. Moram pospremati svoju sobu i raditi ostale kućanske poslove kao i sve druge djevojčice. Ne izlazim često i ne dobivam džeparac, a najdraže mi je kad mi roditelji dopuste da prespavam kod prijateljice.

Osjećate li se kao princeza barem na premijerama i zabavama? – Obožavam zabave, osobito one na kojima mogu vidjeti manekenke u vrhunskoj dizajnerskoj odjeći. Najdraža mi je Alexa Chung, s kojom sam se i upoznala lani na balu u muzeju Metropolitan.

Linker
23. travanj 2024 18:46