Sahan Nuhoglu
NOVI BROJ GLORIJE

EKSKLUZIVNO U PRODAJI Roman turske Danielle Steel uz novu Gloriju za 39,90 kn

Popularni roman uspješne turske spisateljice U vrtlogu sudbine, Kurt Seyit i Šura od 23. travnja možete ekskluzivno kupiti uz Gloriju po jedistvenoj cijeni od 39,90 kn.

Turskoj spisateljici Nermin Bezmen (61) često laskaju i uspoređuju je s uspješnom autoricom ljubavnih romana Danielle Steel (67) stoga ne čudi velik interes za njen popularni roman U vrtlogu sudbine, Kurt Seyit i Šura koji je nastao prema uzbudljivom životu njenog djeda te veliko zanimanje za samu spisateljicu čiji život je bogat brojnim anegdotama i velikm životnim pričama.

Nermin je odrasla u imućnoj obitelji te se mlada udala za 18 godina starijeg turskog biznismena Pamira Bezmena kojeg su osvojile njene plave oči i profinjene crte lica. Vjenčali su se 1975. i u sljedeće dvije godine dobili dvoje djece – kćer Pamiru (39) i sina Pamira Cazmina (38).

– Imali smo prekrasan brak. Iako je bio dosta stariji od mene, mnogo toga nas je povezivalo. Na proslavi 34. godišnjice braka mu je pozlilo. Umro je od izljeva krvi u mozak – govori Nermin, koja je svoju tugu pretočila u roman U našemu tajnom vrtu.

Godinu dana nakon njegove smrti upoznala je Tolgu Savacija, poznatog turskog glumca i fotomodela od nje mlađeg devet godina, i srce joj je ponovno zatitralo. Njena djeca su prihvatila maminu novu ljubav, a i Tolgin sedmogodišnji sin Atila lijepo se slaže s Nerminim unučicama.

Knjigu turske spisateljice Nermin Bezmen U vrtlogu sudbine, Kurt Seyit i Šura možete kupiti uz novi broj Glorije koji je na kioscima od četvrtka, 23. travnja.

Ekskluzivno u prodaji Gloria 14 kn ili Gloria s knjigom 39,90 kn

Napisala Maja Kuzmanović

Linker
20. travanj 2024 16:20