SIPA/EPH
U NOVOJ GLORIJI

EKSKLUZIVNO Charlize Theron: Uživam u ulogama zlikovki

Južnoafrička glumica ponovno je utjelovila lik Zle kraljice u nastavku akcijske avanture “Snjeguljica i lovac” iz 2012. godine. U filmu “Lovac i Ledena kraljica”, koji u kina stiže 21. travnja, Charlize Theron ponovno utjelovljuje Ravennu, australski glumac Chris Hemmsworth je Lovac, a pridružile su im se Emily Blunt kao Freya, odnosno Ledena kraljica, i Jessica Chastain u ulozi Ratnice.

S oskarovkom Charlize Theron (40) razgovarao je naš Josip Jurčić u luksuznom hotelu Hyatt u Hamburgu gdje je glumica ekskluzivno za Gloriju otkrila da je uživala glumeći Zlu kraljicu.

Je li vam odbojno igrati zlikovke?

– Zapravo ne, zabavno mi je. Pogotovo u fantaziji poput “Lovca i Ledene kraljice”, gdje je dopušteno poigrati se i stvoriti pomalo karikiran lik. U ozbiljnim dramama to, naravno, nije moguće, ali ovdje s kraljičinom zločestoćom možete ići u krajnost. Dok sam se pripremala za prvi film, inspiracija mi je bio Disneyjev crtić “Snjeguljica” i način na koji se kraljica ponašala. U tom prvom dijelu ona zadržava status najljepše ubijajući mlade djevojke, pa sam razmišljala i o serijskim ubojicama, koje svaki zločin toliko osnaži da se u jednom trenutku počnu osjećati kao bogovi.

U novom broju Glorije, koji je u prodaji od 7. travnja, pročitajte cijeli intervju u kojem otkriva detalje sa seta filma “Lovac i Ledena kraljica” i govori o svojim strahovima te nejednakom tretmanu žena i muškaraca u Hollywoodu. Uz novu Gloriju ne propustite 50 poklon bonova s odličnim popustima!

Linker
19. travanj 2024 10:48