OTVORENO O PRIVATNOM ŽIVOTU

Ekskluzivni intervju samo u Gloriji: otvoreno o kćeri Hani, suprugu i drugoj trudnoći

Voditeljica koja sa suprugom Vidojem Ristovićem očekuje djevojčicu u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju otkrila je kako su ona i suprug reagirali na vijest da će oboje po drugi puta postati roditelji (oboje imaju djecu iz prijašnjih veza) te jesu li se njihovi bližnji iznenadili, a otkrila je i neke nepoznate detalje iz privatnog života.

U opsežnom intervju u novoj Gloriji koja je na kisoscima od 17. srpnja Nikolina Ristović govorila je o svom odnosu s kćeri Hanom, kako je ona prihvatila vijest da će dobiti sestricu te kako se slaže s njenim suprugom Vidojem. Lijepa voditeljica po prvi puta govorila je i kakav je čovjek njen suprug, kako je izgledao trenutak kada ju je zaprosio te kako se uklopila u njegovo društvo. Nikolina je otkrila i kako podnosi trudnoću te gdje planira roditi.

Nova Gloria donosi još i priče s vjenčanja tenisača Novaka Đokovića i nogometaša Ante Vukušića, kako je proteklo slavlje 43. rođendana Danijele Martinović, intervju s glumicom Aretom Ćurković koju nazivaju i muzom redatelja Dalibora Matanića te niz drugih zanimljivih priča. Uz novi broj Glorije još ovaj tjedan možete kupiti i haljinu iz ekskluzivne Glorije kolekcije u paketu za 49, 90 kuna.

Linker
27. travanj 2024 04:28