NOVI BROJ

Ekskluzivni intervju Angeline Jolie za GlorijuGLAM

Iako je svoj redateljski prvijenac “U zemlji krvi i meda” već predstavila u Americi, premijere filma u Sarajevu i Zagrebu bit će jedinstveni doživljaj za holivudsku zvijezdu Angelinu Jolie . Svjesna da njezina priča o ljubavi Muslimanke i Srbina za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini nije nimalo bezazlena tema, 36-godišnja glumica i redateljica s posebnom će pažnjom gledati kako lokalna publika diše uz njezino djelo.

Zavirite u novi broj GlorijeGLAM

Uoči dolaska u Hrvatsku te Bosnu i Hercegovina, Angelina Jolie dala je ekskluzivni intervju za luksuzni magazin GloriaGLAM, koji se nalazi u prodaji od ponedjeljka, 6. veljače.

Pročitajte što je, između ostaloga, rekla u intervjuu:

O POSJETU BRIJUNIMA – Bilo je prekrasno. Zadivila me ljepota Jadrana i doista sam uživala. A Rade je bio veličanstven kao kralj Lear u predstavi na Brijunima.

O FILMU “U ZEMLJI KRVI I MEDA” – Nikada prije nisam režirala film i znala sam da mnogo toga ne znam. Ali isto tako znala sam da mi je stalo do ove priče te da ću učiniti najviše što mogu i paziti da dostojno prezentiram sve strane u sukobu. I tako sam se upustila u avanturu, ali još mi je nevjerojatno to što sam uspjela režirati film.

O BRADU PITTU – Nikako ne bih uspijevala imati ovakav život da u Bradu nemam divnog partnera. Prije nego što smo se odlučili na ovako veliku obitelj, Brad i ja smo se dogovorili da nikada nećemo raditi u isto vrijeme.

O DJECI KOJA ĆE USKORO POSTATI TINEJDŽERI – Jedva to čekam. Ne vjerujem da mogu biti gori od mene, ja sam letvicu ipak postavila dosta visoko. Radujem se trenutku kad će me gledati u oči i pretvarati se da nisu učinili ništa loše, a ja ću im nastojati biti prijateljica. Uvijek ću biti iskrena prema njima i nadam se da će moći razgovarati sa mnom o svemu. To je najbolje što mogu napraviti.

Cijeli intervju s Angelinom Jolie pročitajte u tiskanom izdanju luksuznog magazina GloriaGLAM, koji je u prodaji od ponedjeljka, 6. veljače 2012. godine.

Linker
23. travanj 2024 20:38