FASHION.HR

Editu Misirić oduševile torbe Roberta Severa

Do posljednjeg mjesta ispunjen 5. paviljon Zagrebačkog velesajma poslužio je sinoć kao kulisa modne manifestacije Dove Fashion.hr, na koji se, tijekom prve večeri, predstavilo šest hrvatskih dizajnera – I-gle, Hera by Robert Sever, Stjepan Čuka, Taja, Ana Maria Ricov i Aleksandra Do­jčinović.

Ovu modnu poslasticu nisu propustile brojne poznate Hrvatice koje su revije domaćih dizajnera odgledale uglavnom – u ženskom društvu.

– Svidjelo mi se nekoliko haljina Aleksandre Dojčinović – izjavila je sportska novinarka i voditeljica HTV-a Lana Banely, koja je na velesajam došla u društvu prijateljice, jer njezinog dečka, bivšeg nogometaša Andyja Baru, moda pretjerano ne zanima.

Svoje oduševljenje hrvatskim dizajnerima ne skriva RTL-ova voditeljica Edita Misirić, koja je sinoć zablistala u haljini svog miljenika Borisa Pavlina.

– Svidjele su mi se torbe Roberta Severa i rado bih si „nabavila“ par komada za putovanja ali i za posao – izjavila je 30-godišnja voditeljica.

Zagrebačkoj glumici Mariji Borić za oko su „zapele“ haljine Aleksandre Dojčinović čije kreacije i inače rado nosi.

Među brojnim poznatima koji su sinoć uživali u hrvatskoj modi bili su Saša Kopljar sa suprugom Renatom i kćerkom Arijanom, Lana Klingor, Mirna Zidarić

Linker
19. travanj 2024 09:11