Ivan Posavec
SUPRUŽNICI I KOLEGE

Ecija Ojdanić: Robert mi je prišao kad mi se život raspadao

Ecija Ojdanić (39) svečanu premijeru filma Hitac koji je režirao njen suprug Robert Orhel (38) i u kojoj ima glavnu ulogu dočekat će, nažalost, na štakama jer je slomila nogu kada je neoprezno zakoračila u neograđene stepenice.

To joj je prvi lom u životu, no kaže, na pada joj teško jer ju suprug “bedina”.

U kojem trenutku ste shvatili da ste stvoreni jedno za drugo? Ecija: Kad mi je Robert prišao, život mi se doslovce raspadao. No, bio je toliko divan da sam uz njega zaboravila na sve ružne stvari i potpuno mu se prepustila. Najveći plus bio mu je što je prekrasno prihvatio Cvitu. Od prvog dana njih dvoje su se zavoljeli i sjajno se slažu. Robert: Cvita je moja, od njezinih devet godina, sedam smo proveli zajedno pod istim krovom.

Želite li još djece? Robert: Ecija mi je nakon što se rodio Jakov dala ultimatum da možemo o tome pregovarati tek pošto snimim svoj prvi film. Kako se snimanje oduljilo, bojim se da smo sad, nogometnim rječnikom rečeno, u sudačkoj nadoknadi.

Kruno Petrinović

Pročitali ste dijelić velikog intervjua koji su supružnici dali Gloriji. Kako im poslovna suradnja utječe na privatni život, kakvi su kao roditelji, kako se slažu sa punicom i svekrvom, te gdje planiraju realizirati svoj novi projekt – horor komediju, pročitajte u tiskanom izdanju, br.998. koji je na kioscima od 20. veljače.

Linker
17. travanj 2024 11:53