ELEGANTNI&TOPLI

Dvina Meler i Ivana Delač Đolo u potrazi za savršenim kaputom

Postoje neki modeli odjeće čiji je dizajn vječan – upravo takva je nova kolekcija kaputa klasičnog kroja koja stiže iz krojčnica talijanskog modnog branda Max&Co.

Jedan takav ogrtač iz kolekcije Max&Co POP Couture isprobala je i karatistica i manekenka Dvina Meler koja se iz prve ruke uvjerila kako su upravo onakvi kakvi trebaju biti – elegantni, udobni i vrlo topli.

– Privatno se najviše volim odjevati udobno, u razne trenirke i ležernu odjeću, ali kad se trebam srediti biram ovakve neutralnije i klasičnije komade jer izgledaju elegantno i decentno – kazala je Dvina koja kapute ne nosi često, ali ne jer ih ne voli, nego jer zimi obično otputuje u toplije krajeve. Ipak, za svog posljednjeg posjeta Rusiji shvatila je da se bez dobrog kaputa ipak ne može.

Mini modnu reviju koju su u butiku Max&Co u zagrebačkom Kaptol centru Tkalča nosile manekenke Tina Katanić , Jelena Bosančić , Dvina Meler , Stefany Hohnjec i Jelena Orešković sa zanimanjem su pratile i neka poznata lica, poput glumice Vide Jerman , bivše misice Ivane Delač Đolo te Gordane Buljan Flander, ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece grada Zagreba.

Maja Jurović

Linker
24. travanj 2024 20:32